Kildebakkeskolen

Nyt fra kontoret

Deltagelse i Knæk Cancer

Kære Forældre

Der står i programmet, at Kildebakkeskolen medvirker ved fællesspisning onsdag aften. Det gør vi også, men ikke på samme måde som sidste år. Vi deltager med, at 0.kl. laver nogle lygter til bordene, og jeg ved ikke i skrivende stund om flere klasser laver pynt til arrangementet. Jeg har trykt nogle sanghæfter, som også kommer til at ligge på bordene. Jerry har lovet at spille til fællessang, og Michelle styrer det med hård hånd. Jeg regner ikke med, at de børn, der deltager, skal på scenen, men at alle blot synger med fra deres pladser - det styrer Michelle.
Det er vigtigt at pointere, at det er helt op til jer, om I deltager i fællesspisningen eller ej - vi har blot sørget for noget fællessang - der er ingen børn, der skal optræde.
Jeg kan desværre ikke selv deltage, da jeg er engageret i et andet projekt.

Jeg vil forøvrigt sige tak for en rigtig god motionsdag - tak til de forældre, der havde mulighed for at deltage - og vi fik endda musik på ruten :-)

De bedste hilsner
Lisbeth